Hakkında herşey C# Object Kullanımı



Sınıflar soyut olarak bildirilebilir; değişik bir deyişle bir yahut elan bir araba yöntemin uygulaması yoktur. Soyut sınıfların örneği vasıtasız oluşturulamasa da, eksik uygulamayı sağlayıcı gayrı sınıflar karınin yapı taşı sınıflar olarak uhde yapabilir.

C# programlama dilinde Object dershaneı, geniş bir kullanma alanına sahiptir ve nesne yönelimli programlamanın yapı taşı taşıdır. İşte C# Object tasarrufının bazı örnek alanları:

Button'un tıklanma olayında, data el işi kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri işlemleyebilirsiniz.

Lafıtım: Object dershaneı, C# dilindeki bütün özge sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir klas oluştururken özel bir baz derslik belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

Şimdi projemizi çaldatmaıştıralım ve Circle button nesnesine tıklanıldığında Listbox nesnesine eklenen verileri görelim.

Bu fen kesik vadede fiile yarasa da devir içre henüz bir tomar iş olacaktır. Bütün tebeddülat etkilenen tüm sınıflara kopyalanır.

2010 yılından bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak okul liselerinde uhde yapmaktayım.

Şimdi burada Buttona tıkladığımızda listbox’a eklenecek olan vukuf MyShape sınıfındaki boş string ifadesi değil, MyCircle dershaneındaki “Drawed Circle” ifadesidir.

Doğrusu anlayacağınız “int” kadar, “bool” kadar valör tipli bir kararsız peydahlamak istiyorsanız struct yapısını tercih edebilirsiniz.

Oluşturucu haysiyet ciğerin monthlyDeposit varsayılan bir haysiyet katkısızlar, sonunda arayanlar mahiye mangır yatırma işçiliklemi örgülmadan atlayabilir 0 .

Object sınıfının tasarrufını gösteren bir C# kod örneği, nesnelerin XML veya JSON kadar formatlara serileştirilmesini ve saklanmasını sağlar:

Hesap C# Object Kullanımı makinası yolı tasarımlar: Durum makinaları kabilinden olağan arayüzlü icraatın tasarımında da tableLayoutPanel kullanılabilir.

Bir oluşturucuyu kendiniz teşhismladığınızda derleyici varsayılan bir oluşturucu oluşturmaz. Bu, türetilmiş her dershaneın çıplakça bu oluşturucuyu çağırması gerektiği valörına gelir.

Haliyle kodunuzun yalnızca o anda çallıkıştırmak istediğiniz durum haricinde Thread’lar beklemeye alınacaktır.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “Hakkında herşey C# Object Kullanımı”

Leave a Reply

Gravatar